Povestea Pion Impex

istoria Pion Impex

Daca punem la un loc 1000 de gospodine si o reteta vor rezulta 1000 de versiuni ale retetei, insa doar una va avea acel gust desavarsit si o aroma ce creeaza dependenta. Care este secretul? In fiecare preparat se reflecta placerea cu care gospodina a mixat ingredientele, se reflecta sufletul frumos al acesteia si dragostea pentru cei care-i gusta prajiturile. Acest secret este detinut si de "gospodina" care a creat produsele Pion Impex.

Pentru Pion Impex, totul a inceput in anul 1992, la Targu Mures intr-o camaruta de marimea uni garaj, cu un mixer ce trebuia reparat lunar pentru a putea face fata volumului de lucru in continua crestere si cu un cuptor ce primea doar trei foi. Atat productia, cat si distributia produselor la magazinele din imprejurimi era efectuata de fondatori.

Lucrurile au evoluat intre timp de la spatiul mic, dotat cu mixer la o hala dimensionata corespunzator, dotat cu utilaje profesionale in care lucreaza peste 50 de oameni datorita aprecierii constant in crestere a produselor, iar distributia a evoluat de la magazinele invecinate la supermarketuri si hipermarketuri.

"Asta este ceea ce numim noi poveste de succes !"

Ingrediente naturale

ingrediente naturale Pion Impex
ingrediente naturale Pion Impex

 

Succesul pe care il au produsele de cofetarie Pion Impex se datoreaza folosirii ingredientelor naturale la prepararea acestora, dar mai ales a ingredientului secret care li se alatura pentru atingerea perfectiunii: dragostea pentru oamenii care le consuma, pentru ca la Pion Impex pregatim prajiturile gandindu-ne in permanenta la dumneavoastra, cei care va veti bucura de ele si le veti aprecia la adevarata lor valoare.


Metode traditionale

Pe langa utilizarea ingredientelor naturale, la fabricarea prajiturilor Pion Impex folosim metodele traditionale ardelenesti la amestecarea ingredientelor, framantarea aluatului, dospirea si coacerea acestuia la temperatura potrivita pentru a obtine rezultate deosebite: prajituri perfecte.

metode traditionale Pion Impex
metode traditionale Pion Impex
metode traditionale Pion Impex

Controlul calitatii

Toate produsele Pion Impex sunt verificate riguros din punct de vedere al calitatii pentru a corespunde atat normelor cat si asteptarilor consumatorilor pentru a nu-i dezamagi. Verificarile pornesc de la achizitionarea ingredientelor, continua cu respectarea cu strictete a retetei, atat din punct de vedere al cantitatilor, cat si al metodologiei de preparare si se finalizeaza cu inspectia finala a produsului rezultat, practic fiecare etapa este atent supravegheata.

Ambalarea produselor finite se realizeaza cu instalatii automatizate de ultima generatie care asigura un inalt grad de siguranta alimentara.

controlul calitatii produselor Pion Impex

Certificari ale managementului calitatii si sigurantei alimentare

In anul 2017 Pion Impex a finalizat relocarea productiei intr-un spatiu nou, mai mare, dotat cu echipamente de productie din ultima generatie pentru asigurarea riguroasa a calitatii inalte a produselor. Totodata s-au realizat si certificarile ISO 9001-2008 (asigurarea managementului calitatii) si ISO 22000-2005 (asigurarea managementului sigurantei alimentare), a caror obtinere vine ca o recunoastere a efrturilor continue in indeplinirea celor mai inalte standarde.

 


like Spune si prietenilor!